Tadis > Despre noi

Din anul 1998, Tadis Agro este o prezenta constanta si de incredere pe piata utilajelor agricole din Romania. An de an, zi de zi, am evoluat acoperind cu profesionalism nivelul crescand de asteptari ale fermierului roman.


Astazi ne mandrim cu o oferta completa de produse si servicii, ce include o gama complexa de utilaje agricole (tractoare, combine, semanatori, utilaje pentru ferme, utilaje pentru zootehnie), de la cei mai prestigiosi furnizori la nivel mondial, dublata de o oferta corespunzatoare de piese de schimb disponibile in 8 centre proprii ce acopera toata tara, service la standarde europene si un program de finantare imbatabil.


Fiecare client Tadis nu este privit ca un simplu cumparator, ci ca un partener, iar obiectivul nostru asumat este de a crea si pastra o relatie pe termen lung cu partenerii nostri – clienti sau furnizori, prin profesionalism, promptitudine, concentrare si viziune. Toate eforturile echipei Tadis Agro se indreapta spre a obtine un nivel maxim de satisfactie al partenerilor nostri


Suntem o echipa dedicata cresterii permanente. Spiritul de initiativa ne determina actiunile, iar spiritul de echipa le conduce la bun sfarsit. Excelenta este deviza noastra, iar fiecare zi reprezinta o noua provocare in incercarea noastra de a ne autodepasi, de a duce standardul de excelenta pe care ni-l impunem la un nou nivel. Va invitam sa ne insotiti in provocarea noastra!
 

Powered by   Web3 CMS